Inbjudan till trädgårdstramp 22/8 kl. 18.30 hos Mariann o Sven-Gunnar Jansson

Mariann o Sven-Gunnar Jansson Solvägen 14, Sundsvall bjuder in till ett spontant trädgårdstramp med höstförsäljning av växter  torsdag den 22 augusti kl. 18.30. Tag gärna med egna växter som ni vill sälja. De gör det här trampet tillsammans med Sundsvalls trädgårdsförening och STA Mittnordenkretsen.

Vägbeskrivning:
ca: 1 mil söder om Sundsvall. Sväng av från gamla E4 till Övre Bredsand, sen första vägen till vänster. Från nya E4 sväng av mot Bredsand, från rondellen kör norrut ca: 300 m och sen vänster mot Övre Bredsand och sen första till vänster är Solvägen.

Samåkning från Matfors Busstation kl. 18.00

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail Dela med dig!
Det här inlägget postades i Start. Bokmärk permalänken.